Relatii clienti

Adresa: 331031 Hunedoara
Bd. Libertatii nr. 7A, Bloc 14 B

Judet: Hunedoara, Romania

Telefon: 004 0254 711600

Fax: 004 0254 711400

E-mail: vanzari@memory.ro

Web: http://www.memory.ro

Centru suport
Localizare depozit

Date cu caracter personal

Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SC Memory SRL

Datele de identificare ale operatorului:

Contacteaza-ne la numarul de telefon 0254-177600 (linie telefonica Telekom cu tarif normal) sau trimite-ne un e-mail la adresa office@memory.ro

Date de contact

 

SC Memory S.R.L.

Sediu social: Str B-dul Libertatii, nr. 7A, Parter, Hunedoara

Cod postal: 331031

Cod unic de inregistrare (CUI): RO10694678

Cod de inregistrare fiscal (CIF): J20/461/1998

Capital social: 150.906.800 RON

 

Telefon: +40 254.711.600

Fax: +40 254.711.400

E-mail: office@memry.ro

 

NOTIFICARE SI NOTA DE INFORMARE

Intrebari si raspunsuri esentiale

Va multumim ca vizitati magazinul online al SC Memory SRL si speram ca veti fi incantati sa aflati mai multe despre SC Memory SRL si produsele noastre.

SC Memory SRL respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza magazinul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Atunci cand interactionati cu noi, exista posibilitatea sa ne furnizati informatii care sa ne ajute sa va identificam ( de ex. nume, e-mail, adresa, numar de telefon). Aceste informatii sunt cunoscute sub denumirea de "date personale".

Pentru o descriere detaliata a practicilor noastre de confidentialitate on-line, va rugam sa faceti clic pe oricare dintre intrebarile de mai jos:

 •         Scopul politicii de confidentialitate SC Memory SRL
 •         Date cu caracter personal colectate de catre SC Memory SRL
 •         Datele cu caracter personal ale minorilor
 •         Cu ce scopuri colecteaza si utilizeaza SC Memory SRL datele dumneavoastra cu caracter personal?
 •         Cui dezvaluie Grupul SC Memory SRL datele dumneavoastra cu caracter personal si de ce?
 •         Drepturile utilizatorului
 •         Tehnologie de tracking – cum si de ce este folosita?
 •         Pentru ce perioada de timp poate SC Memory SRL sa va stocheze datele cu caracter personal?
 •         Cum ne puteti contacta?

1. Scopul politicii de confidentialitate SC Memory SRL

Aceasta politica de confidentialitate se aplica datelor cu caracter personal pe care le colectam despre dumneavoastra cu scopul de a funiza produsele si serviciile pe care le oferim.

Am dezvoltat astfel aceasta Politica de confidentialite cu scopul de a va informa asupra modului in care SC Memory SRL colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal pe toate website-urile SC Memory SRL, inclusiv acest magazin online (www.ecoms.ro).

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta Politica de Confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicării. Va încurajăm sa revedeti periodic aceasta Politica de Confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Dorim sa va informam ca SC Memory SRL Hunedoara este Operator de date cu caracter personal pentru datele clientilor care fac cumparaturi din acest magazin online.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@memory.ro sau prin telefon la 0254-711600, linie telefonica cu tarif normal, apelabila din orice retea nationala fixa si mobila.

2. Date cu caracter personal colectate de catre SC Memory SRL

SC Memory SRL poate colecta date despre dumneavoastra numai din baza de date a magazinului online.

2.1 Date furnizate in mod direct catre SC Memory SRL

Aceste date pe care ni le furnizati cu consimțământul dumneavoastră pentru un scop precis, sunt:

 •         date de contact, respectiv orice informatii care permit Memory sa va contacteze (ex. nume, adresa, e-mail, numar de telefon etc.) 
 •         informatii demografice, inclusiv data nasterii, varsta, sex, locatie (de ex. cod postal, oras, sector/judet etc.), produse favorite.
 •         informatii legate de plati (ex. numar carte de credit, data expirarii, adresa de facturare)
 •         informatii de inregistrare sau conectare solicitate de site-ul SC Memory SRL (ex. ID logare/ e-mail, nume de utilizator, parola, intrebari de securitate/raspunsuri.
 •         feedback oferit in calitate de consumator, respectiv informații pe care le furnizati pe site-ul SC Memory SRL despre experienta dumneavoastra in utilizarea produselor si serviciilor (ex. comentarii si sugestii, testimoniale sau alte informatii legate de produsele SC Memory SRL)
 •         continut generat de consumator, respectiv orice continut (de ex. fotografii, imagini video sau povesti personale) pe care il creați si il distribuiți pe site-ul SC Memory SRL

2.2 Date pe care le colectam atunci cand interactionati cu site-urile SC Memory SRL

Noi utilizam cookie-urile sau alte modalitati de stocare automata a datelor (inclusiv adresa IP a terminalului de pe care ati intrat in magazinul nostru online), pentru a colecta anumite tipuri de informatii pe care dumneavoastra le furnizati in momentul in care interactionati cu site-urile Memory. Va rugam sa vedeti Politica noastra referitoare la cookie-uri.

2.3 Date pe care le colectam din alte surse

SC Memory SRL nu colecteaza datele dumneavoastra din alte surse in afara magazinului online.

3. Datele cu caracter personal ale minorilor

SC Memory SRL nu solicita sau colecteaza in mod intentionat date personale de la minori. In situatia in care SC Memory SRL descopera ca a colectat in mod accidental date personale de la un minor, va scoate acele date in cel mai scurt timp posibil. Totusi, SC Memory SRL va putea colecta date cu caracter personal de la minori atunci când exista consimțământul expres acordat in acest sens de catre parinti sau reprezentanții legali.

4. Cu ce scopuri colecteaza si utilizează SC Memory SRL datele dumneavoastra cu caracter personal?

In general, toate informatiile colectate sunt utilizate in scopul prevazut, pentru care le-ati trimis catre noi, mentionat in momentul colectarii sau in politica de confidentialitate. SC Memory SRL poate utiliza datele dumneavoastra personale intr-unul din urmatoarele scopuri:

 •         Achizitia unor produse din magazinul nostru online

      Produsele comandate de dumneavoastra si care nu se gasesc in stocul magazinului nostru online, va pot fi expediate direct de catre furnizorii nostrii. In acest caz, va informam ca vom transmite furnizorului numai datele dumneavoastra necesare expedierii produselor comandate. Daca cumparati un produs prin intermediul unui magazin online SC Memory SRL, vi se va cere sa furnizati informatiile dumneavoastra ale cartii de credit, inclusiv numarul cartii de credit si adresele de facturare si de expediere, precum si alte informatii de contact de baza (de exemplu, telefon, adresa de e-mail). Aceste informatii sunt utilizate pentru a incheia achizitia dumneavoastra si pentru a confirma comanda.

Va incurajam sa cititi politica de confidentialitate a magazinului on-line pe care il vizitati inainte de schimbul de informatii cu caracter personal, cum ar fi numarul cartii de credit.

 •         Intretinerea contului – pentru crearea si întreținerea conturilor dumneavoastra pe site-ul SC Memory SRL, inclusiv prin intermediul programelor de loialitate si recompensare asociate cu contul dumneavoastra.
 •         Serviciul consumatorului – pentru furnizarea serviciului consumatorului, inclusiv raspunsuri la solicitarile, plangerile sau feedback-ul general despre produsele noastre. Serviciul consumatorului poate fi furnizat prin intermediul unor forme de comunicare variate, precum email, telefon, formular sau chat online.
 •         Implicarea consumatorului – pentru o implicare activa a consumatorului in cunoasterea produselor si serviciilor SC Memory SRL. Aceasta poate insemna utilizarea publicarii continutului generat de utilizator.
 •         Personalizarea - In unele situatii, SC Memory SRL poate sa contopeasca date personale ale dumneavoastra colectate dintr-o anumita sursa (de ex. un site web) cu datele colectate dintr-o alta sursa. Aceasta furnizeaza SC Memory SRL o viziune completa asupra consumatorului.
 •         Comunicari de marketing
  SC Memory SRL, nu trimite catre dumneavoastra comunicari de merketing, newsletter sau oferte promotionale. Colectarea datelor dumneavoastra personale se face numai pentru expedierea produsului/produselor comandat/comandate pe siteul magazinului online al SC Memory SRL.

Urmatoarele puncte ofera informatii suplimentare despre anumite caracteristici de pe website-urile SC Memory SRL:

 •         Newslettere si e-mail-uri
  Putem folosi, adresa dumneavoastra de email pentru a va trimite comunicari tranzactionale sau administrative (de exemplu, e-mail de confirmare atunci cand achizitionati un produs on-line sau atunci cand va inscrieti pentru sau va dezabonati de la o inregistrare sau activitate specifica), precum si anumite servicii legate de anunturi (de exemplu, anunturi despre update-uri la notificarea noastra de confidentialitate, intreruperi sau schimbari la serviciile noastre online sau politicile de suport tehnic sau alte modificari conexe). Impreuna, aceste tipuri de comunicari sunt mentionate in aceasta politica de confidentialitate ca fiind "Comunicari administrative."
 •         Tombole, concursuri si promotii

      Pentru a va inregistra la tombole on-line, concursuri sau alte promotii (in mod colectiv, "Promotii"), vi se poate cere sa va inregistrati in primul rand pe un site web SC Memory SRL. Informatiile colectate in cadrul unei promotii sunt folosite pentru a determina eligibilitatea dumneavoastra, a va notifica daca sunteti castigator si / sau pentru a va livra un premiu. Daca sunteti un castigator, anumite informatii despre dumneavoastra (cum ar fi numele si imaginea) pot fi postate la site-ul SC Memory SRL relevant. Daca minorilor li se permite sa participe la o promotie, vom obtine mai intai acordul parintilor, daca este necesar.
Pentru mai multe informatii despre promotii, va rugam sa consultati regulile oficiale sau detalii postate la promotia respectiva.

 •         Anchete si Sondaje

      Exista doua tipuri de anchete sau sondaje care pot fi efectuate pe site-urile SC Memory SRL. Unul este in cazul in care sunt solicitate informatii pur demografice pentru sondaj (de exemplu, varsta, genul, informatii despre membrii familiei si alte interese, etc) si informatiile nu sunt legate de nici o informatie personala despre dumneavoastra. In alte cazuri (cum ar fi in timpul crearii unui cont), putem colecta aceleasi informatii si combina cu informatiile personale. Daca minorilor li se permite sa participe la sondaje care colecteaza sau sunt legate de informatii personale, se solicita acordul prealabil al unui parinte.

 •         Forumuri si alte caracteristici interactive

      Putem oferi elemente interactive care va permit sa postati sau sa publicati mesaje, povesti, imagini sau opere de arta pe site-urile noastre. Desi noi ne straduim sa protejam pe cei care folosesc si participa la aceste activitati, va incurajam sa nu oferiti informatii cu caracter personal sau imagini despre dumneavoastra in zone publice, cum ar fi pe un forum message board sau alt tip de comunitate online.             Astfel de informatii pot fi colectate si utilizate de persoane pe care nu le cunoasteti. Ca atare, nu putem garanta securitatea si confidentialitatea, si nu suntem responsabili pentru nicio informatie pe care o postati in aceste medii. Utilizarea de catre dumneavoastra a acestor caracteristici este pe propriul risc. Pentru a solicita indepartarea informatiilor dumneavoastra personale de pe blog-ul sau forum-ul nostru, va rugam sa ne contactati. In unele cazuri, nu vom putea elimina informatiile dumneavoastra personale, caz in care va vom informa ca atare.

 •         Va rugam sa retineti ca, daca alegem sa postam un mesaj sau o imagine pe care ni le-ati oferit prin intermediul uneia dintre aceste caracteristici, putem posta, impreuna cu imaginea sau mesajul, anumite informatii despre dumneavoastra, cum ar fi numele dumneavoastra de utilizator, prenumele, initiala prenumelui dumneavoastra numele de familie si / sau orasul si statul de resedinta.

5. Cui dezvaluie Grupul SC Memory SRL datele dumneavoastra cu caracter personal si de ce?

SC Memory SRL nu va divulga niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal unei organizatii de afaceri apartinand unui tert (Grup non-SC Memory SRL) care intentioneaza sa le foloseasca in scopuri de marketing direct daca dumneavoastra nu v-ati dat in mod expres consimtamantul in acest sens. SC Memory SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii din cadrul Grupului SC Memory SRL. De asemenea, SC Memory SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal unor terti din afara Grupului SC Memory SRL, dar strict limitat la urmatoarele situatii:

5.1 Companii afiliate

SC Memory SRL ar putea furniza datele dumneavoastra cu caracter personal companiilor afiliate in scopuri determinate si legitime.

5.2 Furnizorii de servicii, agenti si Contractori

            Am putea folosi terte parti, cum ar fi furnizorii de servicii, agentii sau contractori pentru a oferi suport pentru operatiunile interne ale site-ul nostru si pentru a ne ajuta cu administrarea website-ului sau a diferitelor functii, programe si promotiile disponibile. Unele dintre aceste parti terte pot fi localizate in afara tarii in care ati accesat acest site. De exemplu, furnizorul principal de serviciu de gazduire pentru site-uri se afla in Statele Unite si Regatul Unit (cititi si intrebarea 7 de mai jos). Aceste parti terte si angajatii lor pot intra in contact cu informatiile dumneavoastra personale. Orice astfel de terta parte trebuie sa prevada, in orice moment aceleasi niveluri de securitate pentru informatiile dumneavoastra personale precum SC Memory SRL si, in cazul in care este necesar, este obligata printr-un acord legal de a pastra in siguranta informatiile dumneavoastra cu caracter personal si de a le procesa numai la instructiunile specifice ale SC Memory SRL.

5.3 Parteneri si promotii comune

            Din cand in cand, putem derula un program comun sau co-sponsorizat sau de promovare pe site-ul nostru cu o alta companie, organizatie, sau o alta parte, si putem colecta si procesa informatii personale. Daca informatiile dumneavoastra personale sunt colectate de catre (sau se impart cu) o alta societate decat SC Memory SRL, ca parte din astfel de proiect de promovare, va vom anunta acest lucru la momentul colectarii informatiilor dumneavoastra personale. Periodic, putem derula o promotie pe site-ul nostru, care ofera produse sau servicii de la o alta companie si va va oferi posibilitatea de a opta pentru a primi informatii direct de la societatea terta respectiva. Daca oricare dintre aceste promotii sunt puse la dispozitia minorilor, vom obtine mai intai consimtamantul verificabil al parintilor inainte de schimbul de informatii cu caracter personal ale minorului.

Atunci cand desfasuram orice campanie de promovare care implica o alta societate, putem oferi un link separat la politica de confidentialitate a acestei societati si va incurajam sa-l cititi inainte de a oferi orice informatii personale, deoarece nu putem garanta ca adera la aceleasi practici de confidentialitate. Daca nu doriti ca informatiile dumneavoastra sa fie colectate de catre sau in comun cu o alta societate decat a noastra, puteti alege intotdeauna sa nu va inregistrati sau sa nu participati la aceste promotii, in momentul solicitarii informatiilor cu caracter personal.

5.4 Transferuri juridice si de afaceri

Am putea dezvalui, de asemenea, informatiile dumneavoastra personale, daca ni se cere acest lucru prin lege, sau in cazul in care, in opinia noastra de buna credinta, o astfel de actiune este in mod rezonabil necesara pentru a ne conforma procedurilor legale, pentru a răspunde la orice pretentii, sau pentru a proteja siguranța sau drepturile SC Memory SRL, ale clientilor sai, sau ale publicului.

In caz de fuziune sau achizitie integrala sau partiala a SC Memory SRL de catre o alta societate sau in cazul in care SC Memory SRL vinde sau înstrăinează toate sau o parte din afaceri, dobanditorul ar avea acces la informatiile deținute de SC Memory SRL, care ar putea include informații cu caracter personal, in functie de legislatia aplicabila. In mod similar, informațiile personale pot fi transferate, ca parte a unei reorganizari corporative, proceduri de insolventa, sau a unui alt eveniment similar, in cazul in care este permis de si realizat in conformitate cu legea aplicabila.

5.5. Ce se intampla daca refuzati sa furnizati date cu caracter personal?

            Daca nu alegeti sa oferiti orice informatii personale atunci cand sunt solicitate, este posibil sa nu puteti participa la anumite activitati si caracteristici personalizate pe site-urile noastre si sa aveti acces limitat la serviciile si ofertele speciale. De exemplu, daca refuzati sa împărtășiți adresa dumneavoastra de email, nu veti putea primi niciun newsletter si nu va veti putea înregistra pe site-urile noastre. Daca refuzati sa furnizati numarul dumneavoastra de carte de credit, nu veti putea cumpara produse de la un magazin online SC Memory SRL. Cu toate acestea, pentru a căuta pur si simplu in site-urile noastre si pentru a afla mai multe despre produsele noastre, nu trebuie sa ne oferiti nici un fel de informații personale.

6. Drepturile utilizatorului

6.1 Drepturile referitoare la comunicarile de marketing

Aveti urmatoarele drepturi referitoare la primirea comunicarilor relevante de marketing:

a) Sa urmati instructiunile referitoare la dreptul de optiune asupra comunicarilor de marketing
b) In situatia in care detineti un cont pe site-ul SC Memory SRL, aveti posibilitatea sa editati optiunile dumneavoastra in sectiunea aferenta editarii contului;

c) Prin intermediul sectiunii Contactati-ne.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca exista posibilitatea ca in cazul in care ati optat sa nu mai primiti comunicari de marketing, sa primiti totusi comunicari administrative din partea SC Memory SRL, precum confirmari sau notificari legate de activitățile referitoare la contul dumneavoastra (de ex. schimbarea parolei).

6.2 Dreptul de acces si de rectificare a datelor cu caracter personal

            Este bine sa stiti ca, conform Regulamentului 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal , aveti dreptul sa solicitati accesul la datele dumneavoastra, stergerea sau modificarea acestor date cu caracter personal. In aceasta situatie, ne puteti trimite o solicitare pe adresa de mail de contact. In cazul in care SC Memory SRL nu va poate onora aceasta solicitare, va avea grija sa va furnizeze si explicatia necesara. Totodata, mai aveti dreptul sa solicitati rectificarea informatiilor eronate din cadrul datelor dumneavoastra cu caracter personal. In situatia in care detineti un cont SC Memory SRL, aceasta activitate poate fi realizata prin intermediul sectiunii « Contul meu » . In cazul in care nu detineti un cont SC Memory SRL, puteti sa ne trimiteti o solicitare prin care sa va rectificam datele eronate.

7. Tehnologie de tracking – cum si de ce este folosita?

SC Memory SRL face uz de tehnologii de urmarire (Cookies, Adrese IP), pentru a aduna anumite informații, cum ar fi tipul de browser si sistemul de operare, pagina de trimitere, navigarea prin site-ul, domeniul de ISP, etc in scopul imbunatatirii utilizarii si functionalitatii site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-urile noastre, precum si instrumentele si serviciile oferite. Tehnologiile de urmarire ne ajuta sa ne adaptam site-urile la nevoile dumneavoastra personale.

Cookies

Folosim cookies pentru a îmbunătăți utilizarea si funcționalitatea site-urilor noastre si pentru a înțelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-urile noastre, precum si instrumentele si serviciile oferite. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ofera o modalitate usoara si convenabila pentru noi de a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-urile noastre si de a face următoarea vizita mai plăcută.

Daca doriti sa aflati mai multe despre politica SC Memory SRL despre Cookie-urile si drepturile dumneavoastra, va rugam sa vizitati Politica SC Memory SRL Cookies.

Adresa IP

Exista posibilitatea sa urmarim Internet Protocol (IP) pentru (printre altele):

(i) depanarea tehnica,

(ii) mentinerea sigurantei si securitatii site-ului,

(iii) restrictionarea accesului la site-urile noastre pentru anumiti utilizatori, si

(iv) intelegerea mai buna a modului in care site-urile noastre sunt utilizate. O adresa IP este un numar care este utilizat de computere in retea pentru a identifica computerul dumneavoastra de fiecare data cand va conectati la Internet.

Fisierele Jurnal

Noi (sau o terta parte in numele nostru) putem colecta informatii in forma de fisiere jurnal care inregistreaza activitatea site-ului si aduna informatii statistice despre obiceiurile de navigare ale utilizatorilor. Aceste intrari sunt generate anonim, si ne ajuta sa adunam (printre altele) (i) tipul de utilizator de browser si sistemul de operare, (ii) informatii despre sesiunea unui utilizator (cum ar fi URL-ul de pe care au venit, data si ora cand au vizitat site-ul, pagini de pe site-ul nostru pe care le-a vizitat si pentru cat timp), si (iii) alte date similare de navigatie sau click-stream. Noi folosim, de asemenea, informatii capturate in fisierul jurnal pentru studiile noastre interne de marketing si demografice, astfel incat sa putem imbunatati in mod constant si sa putem personaliza serviciile online pe care vi le oferim. Fisierele jurnal sunt utilizate numai intern, si nu sunt asociate cu nici un anumit utilizator.

Web Beacons

Exista posibilitatea sa folosim beacon-urile (sau GIF-uri clare) pe site-urile noastre sau sa le includem in e-mail-urile trimise catre dumneavoastra. Web beacons (de asemenea, cunoscut sub numele de "bug-uri web") sunt siruri mici de cod care ofera o metoda de livra o imagine grafica pe o pagina web sau intr-un mesaj de e-mail cu scopul de a transfera date inapoi la noi. Informatiile colectate prin intermediul web beacon-uri pot include unele dintre informatiile descrise in sectiunea Adresa IP de mai sus, precum si informatii despre modul in care un utilizator raspunde la o campanie de e-mail (de exemplu, timpul in care un e-mail este deschis, unde intra utilizatorul din acel e-mail, etc). Noi folosim informatiile Web Beacons pentru diverse scopuri, inclusiv, dar nu limitat la, raportarea traficului pe site, numarul vizitatorilor unici, de publicitate si de audit de e-mail si raportare, precum si personalizare.

8. Siguranta si stocarea datelor cu caracter personal

SC Memory SRL ia toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja confidentialitatea si securitatea informatiilor dumneavoastra personale colectate de pe site-urile noastre, inclusiv informatii cu caracter personal sensibile si informatii personale de la minori. Aceste eforturi includ, dar nu sunt neaparat limitate la:

(i) stocarea informatiilor dumneavoastra personale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai angajatilor autorizati SC Memory SRL si agentiilor noastre si contractorilor;

(ii) utilizarea tehnicii standard de criptare SSL pentru a proteja securitatea anumitor informatii personale sensibile (cum ar fi informatiile cartii de credit sau de sanatate) in timpul transmiterii catre site-urile noastre si,

(iii) verificarea identitatatii utilizatorilor site-ului înregistrați inainte de a putea accesa informatiile lor personale.

            SC Memory SRL poate retine informatiile cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le trimiteti prin intermediul acestei pagini de web intr-o baza de date, cum ar fi baza de date cu clienti. Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate de catre Grupul SC Memory SRL doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea raspunde intrebarilor sau rezolvarii anumitor situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi, supunandu-ne cerintelor legale si legislatiei in vigoare. Acest lucru inseamna ca este posibil sa va reținem datele cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp chiar si dupa ce dumneavoastra incetati sa folositi serviciile SC Memory SRL sau acest website. Dupa aceasta perioada de timp, datele dumneavoastra vor fi sterse.

Va reamintim ca aveti dreptul de acces la datele dumneavoastra personale, dreptul de opozitie,  dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei, de a va opune prelucrarii datelor si de a cere ca in orice moment datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie sterse, drepturi pe care le puteti exercita in conditiile legii. 

9. Cum ne puteti contacta? 

Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati la office@memory.ro sau puteti suna la tel. 0254-711600, fax 0254-711400.

Copyright © 2018 SC Memory SRL

Varianta actualizata – ianuarie 2018, SC Memory SRL, Romania.