Solutii IT complexe si complete

1 februarie 2017

Dispunem de capabilitatile necesare pentru analiza/proiectare, implementare si mentenanta de solutii IT complexe si complete caracteristica marilor companii, dar in acelasi timp are si capacitatea integrarii de solutii particulare intr-un context dat, dupa necesitatile clientului. Acesta este motivul pentru care lucrarile complexe (instalare de servere, solutii, etc.) la nivel regional sunt comandate catre firma noastra. De asemenea, datorita flexibilitatii organizarii, firma poate angaja si executa lucrari mai mici, caracteristice firmelor mai mici. in coroborare cu principiile enuntate mai sus acestea fac ca Memory sa nu fie egalata cel putin pe plan regional in capabilitati (oferta de solutii), siguranta asigurata afacerilor clientilor (solutii corecte, solide) si calitatea serviciilor.

Compania Memory

Bazele firmei Memory se pun in anul 1993 cu obiect principal de activitate comercializarea si intretinerea echipamentelor de tehnica de calcul si birotica. Compania Memory si-a extins oferta de-a lungul celor 20 ani de existenta, oferind solutii informatice complexe, toate etapele pentru furnizarea unei solutii complete fiind acoperite.
• Analiza necesitatilor si proiectarea solutiei optime.
• Furnizarea echipamentelor hardware.
• Constructia infrastructurii IT (cablare, integrare voce-date, instalarea retelei, implementarea solutiei sistem proiectate).
• Dezvoltarea si / sau achizitia solutiilor software si implementarea lor.
• Training.
• Intretinerea si service-ul sistemului informatic post vanzare.
• Service, furnizarea de consumabile si suport tehnic hardware si software.

Departamente

Serviciile sunt oferite in prezent de un numar de 60 de angajati ai companiei organizati pe departamente.
Principalele departamente direct productive sunt:
Departamentul Dezvoltare: are rol de cercetare si proiectare – proiecteaza (design) solutiile diferitelor teme de rezolvat, studiaza cele mai noi tehnologii care apar si consulta conducerea pentru directiile de urmat.
Departamentul Service-Lucrari: implementeaza si intretine solutiile proiectate, echipamentele livrate clientilor.
Departamentul Programare: executa programe-aplicatii software pe diferite platforme ale clientilor.
Departamentul Training: prin centrul de training ofera cursuri de formare si specializare dupa nevoile induse de solutiile implementate sau independent, dupa necesitatile de formare de pe piata.
Aceste departamente sunt deservite de departamentele Marketing-Vanzari si Logistica. In relatia cu clientul Memory se ghideaza dupa urmatoarele principii: parteneriatul cu clientul, un client se doreste a fi partener de afaceri cu Memory. Aceasta presupune o relatie permanenta cu solutii optime la preturi competitive.

Memory are o politica de protectie a investitiilor partenerilor si sustinerea dezvoltarii lor. Consultanta oferita partenerilor este gratuita, Memory nu va oferi partenerilor sai solutii care nu au viitor, echipamente de calitate indoielnica sau pentru care nu se poate asigura o mentenanta calificata.

Tarifele practicate in relatia de parteneriat sunt mult sub tarifele practicate cu clientii cu care firma nu a intrat in parteneriat datorita posibilitatii optimizarii cheltuielilor, iar timpul de interventie mult mai scurt deoarece partenerii sunt deserviti cu prioritate. Memory monitorizeaza in permanenta gradul de satisfactie al clientilor si inalta calificare a specialistilor proprii. Angajatii companiei au un program de pregatire permanenta in urma caruia sunt certificati pentru a se asigura servicii profesionale de calitate dupa standarde bine determinate.

Memory investeste in permanenta pentru pregatirea si mentinerea capabilitatilor la un nivel ridicat. Organizarea interna este dupa ultimile standarde pentru a oferi promptitudine si calitate serviciilor prestate (firma este certificata ISO 9001 pentru toate serviciile furnizate). Firma are aliante strategice cu furnizorii de echipamente si servicii cei mai bine cotati in ce priveste calitatea echipamentelor si a serviciilor.

Adaugati comentariul dumneavoastra