Qlik Sense - Solutii integrate de Business Intelligence

Imaginati-va un instrument de analiza atat de intuitiv incat oricine din compania dvs. ar putea crea cu usurinta rapoarte personalizate si tablouri de bord dinamice pentru a interpreta cantitati mari de date. Qlik Sense unifica mai multe surse de date pentru o imagine completă a informatiilor, fara lacune si pentru a descoperi perspective ascunse.
SKU: QlikSense
  •   Rezerva si ridica personal gratuit
  •   Transport gratuit pentru comenzi peste 500 Lei
  •   Comenzi telefonice: 0254 711600
Suna la 0254 711600 si afla pretul!

Qlik Sense unifica mai multe surse de date pentru o imagine completă a informatiilor, fara lacune si pentru a descoperi perspective ascunse.

Qlik00_imgIntuitiv si usor de utilizat

Drag-and-drop – folositi interfete simple de tip drag-and-drop pentru a crea vizualizari flexibile de date interactive. Explorati datele cu vizualizari inteligente care se adapteaza automat la parametrii stabiliti de dvs.
Smart Search – utilizati cautari inteligente si accelerate pentru a naviga in informatii complexe cu gasirea rapida a nevoilor avute.
Management centralizat – gasiti si partajati analize relevante, inclusiv aplicatii si discutii, printr-un portal centralizat
Integrator de date – unificati surse de date diferite pentru o imagine completa a informatiilor

Vizualizari interactive inteligente

Qlik Sense intelege, colaboreaza, comunica si partajeaza date la orice dispozitiv generand vizualizari de date gata de utilizare.
Va permite sa partajati mai multe puncte de vedere cu capacitatea reveni in analiza sursă, in orice punct.
Complet responsive – acces pe orice dispozitiv, oricand, oriunde.
Perfect customizabil – API-urile deschise permit dezvoltatorilor sa personalizeze rapid, sa extinda si incorporeze Qlik Sense in aplicatii diverse pentru a raspunde nevoilor unice de business.1-1-1-PO1-AllDevices-1280x720

 

Transforma-ti echipa in creatori

Incarcare rapida si inteligenta de date – cu ajutorul wizard-ului integrat totul este simplu chiar si pentru utilizatorii neexperimentati.
Biblioteci predefinite – vizualizarile predefinite permit echipei sa creeze cu usurinta rapoarte cu ajutorul interfetelor deja integrate.
Siguranta si securitate – la cel mai inalt nivel pentru datele si informatiile aflate pe toate dispozitivele.

Memory SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Caracteristicile tehnice prezentate pe site pentru Qlik Sense - Solutii integrate de Business Intelligence pot contine mici inadvertente sau aceesorii neinclude in pachet. Pentru mai multe detalii in legatura cu Qlik Sense - Solutii integrate de Business Intelligence ne puteti contacta la 0254-711600
 
Verifica produsul la livrare Poti vedea daca produsele corespund descrierilor gasite pe site.
Servicii si solutii B2B Dispunem de un departament specializat dedicat vanzarilor Business to Business.
Cumperi in siguranta Plati cu cardul prin Plati Online, procesatorul nostru de plati securizate.