Transforma datele in informatii

1 februarie 2017

A venit timpul cand toata lumea din organizatia dumneavoastra sa poata vizualiza si analiza cu usurinta date pentru a lua cele mai potrivite decizii.
Cautati si explorati cantitati mari de date cu Qlik Sense, fara a fi nevoie de dezvoltatori, experti in baze de date sau designeri.

Qlik Sense unifica mai multe surse de date pentru o imagine completă a informatiilor, fara lacune si pentru a descoperi perspective ascunse.

Intuitiv si usor de utilizat

Drag-and-drop – folositi interfete simple de tip drag-and-drop pentru a crea vizualizari flexibile de date interactive. Explorati datele cu vizualizari inteligente care se adapteaza automat la parametrii stabiliti de dvs.
Smart Search – utilizati cautari inteligente si accelerate pentru a naviga in informatii complexe cu gasirea rapida a nevoilor avute.
Management centralizat – gasiti si partajati analize relevante, inclusiv aplicatii si discutii, printr-un portal centralizat
Integrator de date – unificati surse de date diferite pentru o imagine completa a informatiilor

Vizualizari interactive inteligente

Qlik Sense intelege, colaboreaza, comunica si partajeaza date la orice dispozitiv generand vizualizari de date gata de utilizare.
Va permite sa partajati mai multe puncte de vedere cu capacitatea reveni in analiza sursă, in orice punct.
Complet responsive – acces pe orice dispozitiv, oricand, oriunde.
Perfect customizabil – API-urile deschise permit dezvoltatorilor sa personalizeze rapid, sa extinda si incorporeze Qlik Sense in aplicatii diverse pentru a raspunde nevoilor unice de business.

Transforma-ti echipa in creatori

Incarcare rapida si inteligenta de date – cu ajutorul wizard-ului integrat totul este simplu chiar si pentru utilizatorii neexperimentati.
Biblioteci predefinite – vizualizarile predefinite permit echipei sa creeze cu usurinta rapoarte cu ajutorul interfetelor deja integrate.
Siguranta si securitate – la cel mai inalt nivel pentru datele si informatiile aflate pe toate dispozitivele.

Experimentati puterea Qlik pe computerul personal.

Qlik Sense Desktop ofera persoanelor fizice puterea de a crea vizualizari personalizate si interactive de date, rapoarte si tablouri de bord din mai multe surse de date cu drag-and-drop. Pentru suport va stam la dispozitie!

Adaugati comentariul dumneavoastra